top of page

Questions and Concerns

Public·4 members
Lgalinat Ewrightc
Lgalinat Ewrightc

Gradinita Trenul


CLICK HERE --->>> https://blltly.com/2tm2PYGradinita Trenul


Trenul este un mijloc de transport în comun care ne ajută să ne deplasăm între două sau mai multe orașe sau țări mult mai rapid, decât dacă am merge pe jos sau cu bicicleta de exemplu. Spre deosebire de mașină, trenul poate să transporte foarte mulți oameni și parcurge distanțe mult mai mari, adică spre locuri mult mai îndepărtate, fără a fi nevoie de multe opriri pentru odihna șoferului și umplerea rezervorului cu benzină, ca în cazul mașinii. Este și mult mai rapid. Trenul are și el un motor, doar că, astăzi, acesta este electric și este alimentat sau hrănit cu energie electrică sau curent electric. Așa cum și noi oamenii trebuie să ne hrănim cu mâncare pentru a avea energie ca să ne mișcăm. Curentul electric este captat sau mâncat de primul vagon din față, adică din dreapta al trenului, acela cu botul alungit.


Potrivit Monitorului de Suceava, atât şeful trenului, cât şi colegul său, conductor, au fost agresaţi de romii care circulau fără bilet şi cărora le-au cerut să-şi achite contravaloarea călătoriei. Romii însă au devenit violenţi şi au început să-i lovească pe cei doi ceferişti.


Călătorul care şi-a procurat o legitimaţie de călătorie, valabilă pentru un anumit tren, în cazul în care nu poate pleca cu trenul respectiv, indiferent din ce motive, poate amâna călătoria, până cel mai târziu a doua zi, la trenul pentru care posedă legitimaţia de călătorie.


Locul unde s-au petrecut scenele tulburatoare este la un kilometru si jumatate de casa in care femeia locuieste impreuna cu parintii sai. Ieri, ea nu si-a mai dus la gradinita baietelul de 5 ani, asa cum facea de obicei. A plecat la magazin, impreuna cu cel mic, si s-a oprit in apropierea garii din Campulung Moldovenesc. 59ce067264


https://www.lovelivingwell.net/group/mysite-200-group/discussion/f75b4ea2-c3a4-4095-b667-df3658cbc6ef

About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

bottom of page